dilluns, 14 de maig de 2018

Els reptes de l'educació #avuixdemà

Presentem tot seguit els reptes #avuixdemà de l’EDUCACIÓ, perquè l’escola és un dels principals escenaris vitals en l’aprenentatge, les experiències i les relacions personals.
La línia pedagògica estimula els estudiants a plantejar-se qüestions alhora que els motiva a aprendre. Al mateix temps, l’educador és responsable d’aquesta implicació de l’alumnat, així com de la formació de si mateix.

El nostre model exigeix processos d’avaluació rigorosos i línies d’actuació vinculades a la recerca de l’eficiència i la innovació.


L’objectiu de les nostres escoles és que els alumnes assoleixin una competència comunicativa sòlida i siguin capaços de mantenir converses en diferents idiomes naturalment.

El nostre repte pels “biofedacs” és crear experiències d’aprenentatge memorables per construir biografies particulars i traçar l’itinerari personal i vocacional de cada alumne.

Busquem que els alumnes s’expressin amb diferents llenguatges: llenguatge verbal, llenguatge cientificotècnic, artístic, matemàtic, informàtic (de programació), audiovisual, de signes, etc.

A les escoles conjuguem elements pedagògics per potenciar la capacitat de resoldre problemes: intel·ligència, creativitat i joc. Així, els alumnes descobreixen el plaer d’aprendre i desperten la seva curiositat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada