dimarts, 15 de maig de 2018

Els reptes de la comunitat #avuixdemà


Aquests són els reptes #avuixdemà de la COMUNITAT, perquè ens uneixen interessos comuns amb les persones, les entitats i les organitzacions que en formen part:

Fem ús de l’economia d’una manera transparent i responsable. La forma d’adquirir, validar i utilitzar aquests béns és fruit del consens, i prioritza l’assoliment dels objectius de tota la comunitat.

Fomentem l’arrelament al territori sense oblidar l’ambició de connectar-nos al món, creant ponts entre l’àmbit local i el global a través de projectes amb repercussió social.

Les relacions dins de l’organització són transversals i interdisciplinàries. El cercle FEDAC relaciona persones amb funcions o departaments diversos, de manera que cada individu és protagonista dins d’equips on poden ser mentors, alhora que formen part d’altres equips liderats per experts en altres àmbits.

Formem, acompanyem i apoderem persones en els hàbits del lideratge per ajudar-les a desenvolupar els seus talents.

Donem a conèixer la nostra tasca i el projecte educatiu #avuixdemà tant internament (alumnes, mestres, famílies i educadors) com externament (escoles, entitats, antics alumnes, etc.) amb l’objectiu d’afavorir la conversa, l’intercanvi i el contrast d’opinions.

Enfortim els vincles entre escola i família. Construïm relacions empàtiques i properes i obrim nous canals de participació familiar per tal que totes les famílies se sentin acollides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada